BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN SPORCULARIMIZA TEBRİK MESAJI

141 Görüntülenme 2 Mayıs 2024 Paylaş

Başkanımız Bayındır Antalya’nın Kemer İlçesinde düzenlenen Bocce turnuvalarında başarılı sonuçlar elde eden sporcularımızı tebrik etti.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Antalya’nın Kemer İlçesinde düzenlenen Bocce Petank Türkiye şampiyonasında kıran kırana gerçekleşen mücadelelerin ardından Beyşehir’imizi temsilen turnuvaya katılan 9 sporcumuz ile turnuvada takım olarak son 16’ya, bireysel olarak ise son 32'ye kalma başarısı elde ettiler. Bu sporcularımızın başarıları bizleri oldukça sevindirmiştir. Bu vesileyle sporcu evlatlarımızı tebrik ediyorum. Aynı şekilde sporcularımızın yetiştirilmesinde gerekli özveriyi gösteren ve bu başarının kazanılmasında en az onlar kadar pay sahibi olan değerli hocalarımızı da başarılarından dolayı tebrik ediyorum. ”İfadelerini kullandı.