Duyurular
2017/1 KPSS İle Atanan Personel Evrak Listesi 2017/1 KPSS İle Atanan Personel Evrak Listesi
ÖSYM - 2017/1 KPSS Yerleştirme sonuçlarına göre Belediyemize yerleştirilenlerden istenilen evraklar listesi ve açıklamalar şu şekildedir.

ADAYLAR İÇİN GEREKLİ EVRAK VE BELGELER;

1. Atama Başvuru Formu (indirin)
  2. Mal Bildirim Formu (indirin)
  3. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 adet) (indirin)
  4. İkametgah Belgesi
  5. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  6. Diploma (Aslı veya noter tasdikli)
  7. Cumhuriyet Savcılığından alınacak yeni tarihli Sabıka Kaydı
  8. Askerlik Durum Belgesi (Yapılmış, muaf ya da ertelenmişse belgesi)
  9. Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından " Yurdun Her Yerinde Görev yapabilir ve Seyahat edebilir / Seyahate ve Arazide Çalışmaya Elverişli Olmak İbareli Sağlık Kurulu Raporu Almak.
  10. KPSS sonuç belgesi
  11. Fotoğraf (6 adet)
  12. Yerleştirildiği kadro veya pozisyonda Nitelik Kod Kılavuzu (Özel Koşullar-2017/1) tablosunda yer alan kod veya kodların bulunması halinde, adayların bu kod ve kodlar karşılığında yer alan şartlara da sahip olduğunu gösterir belge.

NOT : 1 ve 2 numaralı evraklarda doldurulması gerekli bölümler beyanda bulunan kişinin kendi el yazısı ile tükenmez kalem kullanılarak doldurulacaktır.

Adayların 3 numaralı evrakı bilgisayar ortamında doldurmaları gerekmektedir. (İmza bölümü ıslak imzalı olacaktır.)

AÇIKLAMALAR:

Adayların yukarıda sayılan belgeleri; şahsen Beyşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne elden teslim etmeleri gerekmektedir. (kargo veya posta yolu ile başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.)

Evrak Teslim Adresi:      Hamidiye Mahallesi 40811. Sokak No: 9 Beyşehir / Konya

Son Başvuru Tarihi : 09/08/2017 (Mesai bitimine kadar)

Beyşehir Belediye Başkanlığı
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü