BAŞKANIMIZ BAYINDIR, 23 NİSAN'DA KOLTUĞU ŞAHİN’E DEVRETTİ

76 Görüntülenme 23 Nisan 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlığı bir günlüğüne 4’üncü sınıf öğrencisi Hatice Liva Şahin’e devretti.

Beyşehir Şehit Osman Çınar İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Şahin’i makamında ağırlayan Başkanımız Bayındır, minik başkana bir talimatı olup olmadığını sordu. Minik başkan, ilçede oyun parklarında iyileştirmeler ve okul bahçesinde düzenlemeler istedi.
Belediye Makamına gelen ilkokul öğrencilerine çeşitli hediyeler veren Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, geleceğimizin teminatı tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
Başkanımız Bayındır, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlığı minik başkanımız Hatice Liva Şahin’e devrettim. Hatice Liva Başkanımızın ilk isteği ise ilçemizdeki park ve bahçelerin artırılması ve geliştirilmesi oldu. Kendimize her zaman görev addettiğimiz park ve bahçelerimizi arttırmaya devam edeceğiz inşallah.
Çocuklarımız bizim geleceğimiz, gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin inşallah." dedi.