BAŞKANIMIZ ADİL BAYINDIR, MECLİS ÜYELERİYLE BİRLİKTE BELEDİYE İŞTİRAKLERİNİ İNCELEDİ

91 Görüntülenme 25 Nisan 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte belediye bünyesine kazandırılan işletmeleri ve yeni alınan makine ve ekipmanları yerinde inceledi.

Beyşehir’e yapılacak hizmetler hususunda her zaman Belediye Meclis Üyeleri ve Beyşehirli vatandaşlar ile birlikte hareket edeceklerini belirten Başkanımız Bayındır, belediyemiz bünyesine kazandırılan işletmelerden olan; 240 ton/saat kapasiteli asfalt plentimizi, Beton elemanları fabrikasını, 400 ton/saat kapasiteli konkasör şantiyesini ve yeni alınan makine ekipmanlarını meclis üyeleri ile birlikte inceleyerek tanıttı.
Birçok il ve ilçeden daha fazla işletme ve ekipman bulunan Belediyemizde, artık hep birlikte hizmet vakti olduğunu belirten Başkanımız Bayındır, “Belediyemizin mutfağını kurduk şimdi hizmet zamanı, hep birlikte bu şehrin zamanını boşa harcamadan güzel işler başaracağız. Geçtiğimiz dönem Beyşehir’imize birçok tesis ve ekipmanı kazandırdık. Şimdi bu ekipmanlar ile hizmet üretme, Beyşehir’i altın çağına kavuşturma zamanıdır. Siz değerli meclis üyelerimizle birlikte kendi kendine yeten bir belediyenin işletmelerini ve makine ekipmanlarını yerinde inceledik. Hep birlikte bu güzel şehir için hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bu güzel şehre olan hizmet borcumuzu yapacağımız yeni yatırım ve hizmetlerle ödeyeceğiz inşallah. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerle dolu yeni dönemimiz tekrardan hayırlı olsun” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi