BAKAN YARDIMCISI İNAN, SANAYİCİLERLE BULUŞTU

223 Görüntülenme 8 Mayıs 2024 Paylaş

Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Beyşehir’de sanayici iş adamları ile bir araya geldi.

Beyşehir’i ziyaret eden Bakan Yardımcısı İnan’a Beyşehir Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Balıklı, Konya Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Murat Karakoyunlu, Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı,  MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı, MEVKA uzmanı Fatih Yalçın, KOP eşlik etti.

Sanayi ve fabrika ziyaretlerinde Bakan yardımcısı İnan’a eşlik eden Beyşehir Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Balıklı, bölgede faaliyet gösteren silah fabrikalarının üretim konuları ile ülke sanayisine ve istihdamına olan katkıları hakkında bilgi verdi. İnan programı dahilinde Beyşehir OSB’de faaliyet gösteren Derya Silah, Özerbaş Makine, Sancak Plastik, Arık Tekstil Konfeksiyon ile Huğlu Mahallesi’nde bulunan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Kooperatifin Tekstil Şubesi, Akdaş Silah, Büyük Huğlu Av Malzemeleri Sanayi, Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu ve Huğlu Savunma Sanayi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Üzümlü Mahallesinde ise Kral Av Sanayi, Turan İnşaat Av Malzemelerini ziyaret etti.