Beyşehir Belediyesinin Yaprak Mesaisi Başladı

1092 Görüntülenme 14 Ekim 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler sonbaharın gelmesiyle ilçede hummalı bir şekilde yaprak mesaisine başladı.

Sonbahar ayında sararan yapraklar dalından koparak kaldırım ve yollarda kirliliğe neden oluyor. Beyşehir’de yaz kış şehrin temizliğini sürdüren belediyede çalışan ekipler, sonbahar ayı nedeniyle yaprak temizleme mesaisi yapıyor. Gün boyu şehrin temizliğinin yanı sıra kaldırım ve yollardaki yaprakları temizleyen işçiler, temizliğin kar düşünceye kadar ya da ağaçlarda yaprak tamamen bitinceye kadar devam edebileceğinin altını çizdi.
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır da sonbahar ayıyla birlikte bazı ağaçlık olan alanlarda yaprakların kaldırımlarda nostaljik görüntüler oluşturduğunu söyledi. Başkanımız, şunları kaydetti: “Belediyemiz 7 gün 24 saat hizmet veren kurumlarımızdan biridir. Ekiplerimiz gün boyu geç saatlere kadar temizlik yapıyor gece de trafik yoğunluğunun azalmasıyla birlikte bu toplanan çöplerin sevkiyatını yapıyoruz. Yaz, kış ekiplerimiz en iyi şekilde şehrin temizliğini yapıyorlar bu vesile ile ben işçilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca vatandaşlarımız iş yeri sahiplerimizde iş yeri ya da evlerinin önünü daha temiz tutarak, örnek bir Beyşehir’i birlikte oluşturabiliriz." İfadelerini 

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi