BAŞKANIMIZ BAYINDIR, YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

1001 Görüntülenme 2 Haziran 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun 2. Dönem mezuniyet törenine katıldı.

Düzenlenen mezuniyet törenine; Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülsüm Baştuğ, Akademisyenler, ilçe kurum amirlerinin yanı sıra öğrenciler ve veliler katıldı.

Mezun olan öğrenciler için başarı dileklerinde bulunan Başkanımız Bayındır, “ Eğitimde Ali Akkanat Üniversitesi’ne vardığımız gün muradımıza erdiğimiz gün olacak. Biz burada ki yavrularımızdan ’da hocalarımızdan ’da gelecekte mezun olacak çocuklarımızdan’ da kopmayacağız. Gecesinde gündüzünde burada emek veren herkesin yanında olacağız. İyi ki varsınız. İyi yere geldiniz, daha iyi yerlere gideceksiniz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.