KARABURUN PLAJI BAYRAMA HAZIR

1421 Görüntülenme 5 Temmuz 2022 Paylaş

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü’ndeki Karaburun Plajı Beyşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramına hazırlandı.

Beyşehir Belediyesi Karaburun Plajı'nda sezon boyu devam eden çalışmalara ek olarak, Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli düzenlemelere devam ediyor. Plajdaki masa, sandalye ve şezlongların temizliğini yapan Belediye ekipleri, aynı zamanda hummalı bir şekilde kumsal temizliği ve karavan kamping alanında çalışmalarını sürdürüyor.
Beyşehir’de İç Anadolu’nun en büyük plajı haline getirilen Karaburun Plajında Kurban Bayramı sonrası iç turizmin hareketlenmesini bekleyen Beyşehir Belediyesi, vatandaşlara sağlık ve hijyen kurallarını göz önünde bulundurarak hizmet vermek için bu çalışmaların sadece bayramda değil, yaz tatili sezonu boyunca süreceğini belirtti.