ÜZÜMLÜ’DEKİ DAYANIŞMA YEMEĞİ HERKESİ BİR ARAYA GETİRDİ

1128 Görüntülenme 3 Eylül 2022 Paylaş

Beyşehir’in Üzümlü Mahallesi’nde düzenlenen “Üzümlü Dayanışma Yemeğinde” mahalle sakinleri ve birçok milletvekili bir araya geldi.

Üzümlü Merkez Cami Derneği, Üzümlüspor Kulübü Derneği, Üzümlü Gönülbağı Derneği ve BEYSİAD tarafından ortaklaşa düzenlenen anlamlı organizasyonda mahalle sakinlerinin yanısıra siyasiler ile ilçe idarecileri ve kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı. Üzümlü meydanında düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya gelerek dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneği gösterildi.
 
Beyşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterilerinin de olduğu yemek organizasyonunda İlçe Müftüsü Veysel Kükrek tarafından dua yaptırılırken, din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ardından katılımcılara alanda yemek ikram edilerek buradaki program sona erdi.
 
Yemeğe, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı, Orhan Erdem ve Hacı Ahmet Özdemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, MHP İlçe Başkanı Nazım Parla, CHP İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt, İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, İlçe Başkanı Sezer Telli,  Gelecek Partisi İlçe Başkanı Şerafettin Yalçın, BBP İlçe Başkanı Dursun Şimşek, daire amirleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve mahalle sakinleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi