BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “ONLARLA NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR”

739 Görüntülenme 30 Eylül 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir ve bölgesindeki mermer ocaklarının temsilcileri ile İtalya'daki fuarda bir araya geldi.

Beyşehir Belediyesi’nin taş ocağından çıkartılan Diyabaz’ında görücüye çıktığı, İtalya'nın Verona şehrinde yapılan Uluslararası Mermer, Taş ve Teknoloji Fuarına katılan Başkanımız Bayındır, fuarda bölgemizde faaliyet gösteren mermer ocak temsilcilerini görmenin gururunu yaşadığını dile getirdi.
Başkanımız Bayındır yaptığı yazılı açıklamada; “Ülkemizden kilometrelerce ötede, şehrimize ve ülkemize katma değer sağlayan, toprağımızın değerli evladına misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyor ve burada görmenin gururunu yaşıyorum. Şehrimizde faaliyet gösteren Antalya Mermer, MRT Mermer, Selçuklu Mermer ve Takavcı Mermer gibi firmaların temsilcileri bu fuarda yerlerini alarak şehrimize, ülkemize katma değer sağlıyor. Dünya pazarında Beyşehir de var diyor. Dünya pazarında sadece mermer sektöründe değil, silah ve tekstil sektöründe de söz sahibi bir şehir var işte o benim şehrim, Beyşehir diyorum. O değerlerle ne kadar gurur duysak azdır.
Gıda üzerine yapılan üretimler, balık, hayvancılık ve turizm sektörü gibi birçok alanda “Hep Birlikte Üreten Beyşehir “sloganı ile istihdam alanlarında daha ileriye varmaktır muradımız.” Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi