Başkanımız Bayındır’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

498 Görüntülenme 4 Aralık 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Engelli vatandaşlarımızın normal ve huzurlu bir hayat sürmelerinin toplumsal duyarlılığın oluşmasıyla mümkün olacağının altını çizen Başkanımız Bayındır, mesajında şunları söyledi;
“Toplumu oluşturan tüm bireyler eşit hak ve özgürlüklere sahiptir. Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba gösterilmesi, gerek birey olarak gerekse devlet ve toplum olarak temel sorumluluğumuzdur. Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için, birer güç kaynağıdır. Bu bakımdan engelli vatandaşlarımızın meslek edinip üretken hale getirilmesi, sağlık, eğitim, ulaşım ve rehabilitasyon başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması suretiyle, kendi kendilerine yetebilen bireyler haline gelebilmelerini ve toplumsal hayata katılmalarını sağlamak, bizlerin öncelikli görevleri arasındadır. Beyşehir Belediyesi olarak sadece bu gün değil, bundan sonrada her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılığın artmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini, sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi