BEYŞEHİR BELEDİYESİ 2022 YILININ SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

654 Görüntülenme 8 Aralık 2022 Paylaş

Belediye Meclisi Aralık ayı ve 2022 yılının son toplantısı Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı da gündem maddelerinin oylamasına geçilmeden önce Başkanımız Bayındır, meclisi 2022 yılında yapılan yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgilendirerek, Beyşehir’in 2023 yılındaki hedef ve vizyonunu anlattı. Alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı neticeler getirmesini temenni ederek söze başlayan Başkanımız Bayındır, “2022 yılının son toplantısını yapıyoruz. Koyduğumuz hedeflere ulaşmamızda, Yüce Allah'tan bizlere güç ve enerji vermesini niyaz diyerek meclisimizi açıyorum. Ne yapacaksak Beyşehir’e yapacağız. Birlik olacağız, beraber olacağız, omuz omuza iyi şeyler yapacağız ümidiyle başladık. Böyle devam edeceğiz. Toplum önünde yolda yürürken sabahın seherinden gecenin yarısına çalıştığımın, çalışıldığının şahidisiniz. Eksiklerimiz olmaz mı? Her hizmette illaki eksik olur. Fakat şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya gayret edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “GEMBOS YOLU, NİSAN AYINDA GEÇİT VERİR”
Aralık ayı meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Gembos yolunun Nisan ayı ortalarında ulaşıma açılacağının tahminlerinde bulundu.
Başkanımız Bayındır, “Bilesiniz ki, Gembos Yolu bu toprağın muradı demektir. İlerlemelere bakılırsa şehrimiz bu üç, dört aylık bir süre içinde muradına erecek. Bu murada ermemize vesile olanlara siyasi gözle bakmaksızın, minnet ve şükranlarımızı başta Cumhurbaşkanımız ve bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün siyasilerimize sunuyorum. Demek istediğim Beyşehir’in istikbali olan Akdeniz’i, Beyşehir’e, Beyşehir’den Konya’ya, Konya’dan Kapadokya’ya, bağlayacak olan yolu ömrümüz olursa hep birlikte göreceğiz.
Demek istediğim aşağıda yapılan bağlantı yolunun 3-4 aylık bir süresi var. İşin büyük bölümü bitti. Yol bantlarını, geçecekleri menfez yataklarının betonlarını dökmüşler. Tüm bunların hepsini bir bir teknik gözle inceleyerek geldim. Ben 4 aylık bir süre veriyorum yani Martın sonu, Nisan’ın ortası bu yol bize geçit verir” şeklinde konuştu.
“ÖNÜMÜZDEKİ YAZ BOYU, UYUMAYACAĞIZ!”
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 2022 yılının son meclis toplantısında değerlendirmelerde bulunarak, bu yıl ki yapılan plansız kazılardan dolayı sıcak asfalt çalışmalarının aksadığını ve 2023 yılının yaz mevsimi boyunca vardiyalı olarak sıcak asfalt çalışmalarının bitirileceğinin altını çizdi.
Başkanımız Bayındır, “Değerli arkadaşlar önümüzde ki sene kazı yok, gece gündüz sıcak asfalt çalışması var. Kısaca Beyşehir’de hep beraber yapacağımız çok iş var diyeceğiz. Yaz boyu uyumayacağız, asfalt plentimizi söndürmeyeceğiz. Vardiya düzeni ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2023’ün yaz sonunda inşallah halkımızın önüne arzu edilen Beyşehir’i sunacağız. Beldelerimiz, mahallelerimiz onları da boş bırakmayacağız. Önemli yerlerimiz var, 18 tane kasaba niteliğinde ki mahallelerimizin meydanlarını, caddelerini giriş ve çıkışlarını sıcak asfalt ile çözüme kavuşturacağız. Mümkün mertebe yüzümüzün akıyla hiçbir siyasal yanla bakmadan memleketimizi arzu edilen hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız. Dolu dolu bir yılı geride bıraktık. Mevla’m, 2023 yılını şehrimin hedeflerinin ve projelerinin gerçekleşeceği bir yıl olmasını bizlere nasip etsin.” Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi