BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN METE GAZOZ’A TEBRİK MESAJI

432 Görüntülenme 6 Ağustos 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Almanya’nın Berlin şehrinde devam eden Dünya Okçuluk Erkekler Klasik Yay kategorisinde dünya şampiyonu olan Milli Okçumuz Mete Gazoz’u tebrik etti.

Başkanımız Bayındır mesajında;’’ Bugün ülkemiz sporu adına çok mühim bir gündür. Kamuoyunun uzun süredir kendisini yakından takip ettiği Milli sporcumuz Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda bireysel kategoride dünya şampiyonu olan ilk sporcumuz olma başarısını elde etmiştir. Her şeyden önce bu büyük başarıya imza atan Mete Gazoz’u ve onun nezdinde yetiştirilmesinde emeği olan kıymetli hocalarını ve sevgili ailesini tebrik ediyor, ata sporumuz olan Okçuluğun olimpiyatlar düzeyinde geldiği noktayı göstermesinden ötürü ülkem adına gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum.’’ Dedi.