BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “DEVLETİNE YÜK OLMAYAN BİR BELEDİYEYİZ”

418 Görüntülenme 14 Ağustos 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Ağustos ayı meclis toplantısının son oturumunda açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Bayındır, “İller Bankasının belediyemize bir ödeneği var. Dolayısıyla bizler de harcamalarımızı bu bütçeye göre planlıyoruz. İller Bankasından önceki yıllar belediyemize verilecek olan finans bu yıllardaki enflasyon oranının yüksek olması sebebiyle değerini kaybetti. Yani o günün parası ile bu güne baktığımızda bizlere çok bir fayda sağlamadı.
 
Devletimizin yükünün ağır olduğunu biliyorum. Deprem bölgelerine yapılan yatırımları biliyorum. Önceliğimiz tabi ki o bölgeler olacaktır. Bizler devletimize yük olmamaya özen gösteriyoruz. Kendi konkasörümüzle, kendi asfalt plentimizle, kendi iş makinelerimizle, kendi asfalt ekibimizle,  kendi öz kaynaklarımızla, kendi kendine yeten bir belediye anlayışıyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Bunların akabinde bir ödeme planı içinde işçilerimizi hakkını zayi etmeden ödüyoruz. Allah devletimize zeval vermesin.
 
Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım ayları hizmet ayları bu aylar asfalt aylarımız. Söz verdiğimiz gibi Beyşehir’e asfalt standartlarına uygun yolar yapıyoruz. Yaptığımız yol çalışmalarını ve son hallerini sosyal medya hesaplarından en ince ayrıntısına kadar paylaşıyoruz.” Dedi.
 
BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “BEN İKİYÜZLÜ SİYASET YAPMAM”
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, silah sektörünün merkezi olan Huğlu ve Üzümlü Mahallelerinin hizmetleri noktasında açıklamalarda bulundu.
 
Başkanımız Bayındır, “Huğlu ve Üzümlü Mahallelerimiz bizlerin her zaman gururu olmuştur ve olmaya da devam ediyor. Silah sektöründe marka haline gelen dünyaya ismini duyurmuş bu mahallelerimize hizmet etmeye gayret ettik. Bildiğiniz üzere MEDAŞ’ın bir ödeneği söz konusu, bu ödeneğin Mart ayında yapıldığı gibi sözler dönüyor. Böyle bir ödenek yapılmadı. Dolayısıyla bu konu hakkında çalışmalar başladığı takdirde ben Huğlu ve Üzümlü’nün tüm yollarını yapar çıkarım. Yetkililere şunu söyledim; yaz aylarında çalışmalara başlayın, kış aylarında vatandaş mağdur olur. Yaz ayı çalışmaları yapın yolları bana bırakın.” Dedim. Ben hiçbir zaman bu mahallelerimizin alt yapısına engel olmadım. İkiyüzlü siyaset yapmam, ikiyüzlülüğü de sevmem!
 
 

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi