BEYŞEHİR BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

450 Görüntülenme 5 Eylül 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın Başkanlığında yapıldı.

Beyşehir Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen toplantıda 7 gündem maddesi görüşülerek komisyonlara aktarıldı. Başkanımız Bayındır belediyenin kendi işletmeleri hakkında meclis üyelerine bilgiler aktardı. İşletmelerin tam kadro çalışmalarına devam ettiğinin altını çizen Başkanımız Bayındır, “Bu yıl; asfalt yılı, tüm hatlarımızla şehrimizin yollarına yoğunlaşıyoruz” dedi.
“BEN, BU ŞEHRİN AŞIĞI BİR BELEDİYE BAŞKANIYIM”
Meclis toplantısında konuşan Başkanımız Bayındır, “Asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok şükür asfalt için gerekli olan; Plentimiz, konkasörümüz, finişerimiz ve makine ekipmanlarımız ile çalışmalarımızı asfalt standartlarına göre yapıyoruz. Benim hedefim buydu. Çok şükür şehrimize gerekli olan işletmeleri kazandırdık. Merkez mahallelerimizin ana arterlerinde sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Akabinde Huğlu ve Üzümlü Mahallelerimizde ve sonrasında ise planlamalarımız dahilinde diğer dış mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmalarına devam edeceğiz. Ben kendime bir hedef koydum, şehrime bir söz verdim. Bu hedef ve sözlerimizi yerine getireceğim inşallah. Ben bu şehrin aşığı bir Belediye Başkanıyım.” ifadelerini kullandı.