BİSİKLET FESTİVALİ’NİN STARTI VERİLDİ

457 Görüntülenme 16 Eylül 2023 Paylaş

Beyşehir’de bu yıl 11'incisi gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyüklerinden olan geleneksel Bisiklet Festivali’nin startı verildi.


Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Bisiklet Topluluğu ve Huğlu Outdoor tarafından ortaklaşa düzenlenen Konya ile Isparta illerini kapsayan, toplam parkuru 167 kilometrelik mesafeden oluşan Beyşehir Gölü Etrafı Kamplı Bisiklet Turu'na Türkiye'nin dört bir yanından gelen çok sayıda bisiklet sever katılıyor. Bisiklet tutkunları Beyşehir Vuslat Park festival alanından, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı’nın startıyla uğurlandı. Bisiklet tutkunları Beyşehir, Kıreli, Fele, Yassıbel, Karayaka ve Çeltekten sonra Gölyaka Mahallesi Kızıl Kilisede bir gecelik kamp etkinliğine katılacak.Etkinlikte uzun yıllar Beyşehir Belediyesi Basın Personeli olarak görev yapmış ve elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Hasan Basri Ecevitci’de anıldı.
Düzenlenen Geleneksel Bisiklet Festivaline yurt içinde 22 il başta olmak üzere yurt dışından Belçika ve Fransa’nın önde gelen bisiklet tutkunlarıyla birlikte toplam 127 sporcu katıldı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi