BÜYÜK BİSİKLET FESTİVALİ SONA ERDİ

356 Görüntülenme 17 Eylül 2023 Paylaş

Beyşehir’de düzenlenen 11.Geleneksel Bisiklet Festivali, 167 kilometrelik turun ardından ilçe merkezinde tamamlandı.

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Beyşehir Bisiklet Topluluğu , Huğlu Outdoor’un ve Selçuklu Mermer’in sponsorlukları ve katkılarıyla düzenlenen iki gün süren etkinlikte bisiklet tutkunları 167 kilometre pedal çevirdi. Konakladıkları kamp alanından yola çıkan bisiklet tutkunları Beyşehir, Kıreli, Fele, Yassıbel, Karayaka ve Çeltekten sonra Gölyaka Mahallesi Kızıl Kilise'nin ardından Şehit Abdullah Şimşek parkıyla birlikte gecelik kamp etkinliğini tamamladıktan sonra şehir merkezine dönüş yaparak turu bitirdi. Programın sonunda bir dönem Beyşehir Belediyesi Basın-yayın personeli olarak görev yapmış olan ve elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Hasan Basri Ecevitci bir kez daha saygı ve minnetle anıldı.
Bisikletlilerin festival alanına toplu olarak girmesinin ardından düzenlenen kapanış töreni sonunda ,festivale destek ve katkılarından ötürü protokole teşekkür mahiyetinde plaketler takdim edildi.