Başkanımız Bayındır Temel Atma Törenine Katıldı

428 Görüntülenme 19 Eylül 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, soğuk hava deposu ve meyve kurutma tesisinin temel atma törenine katıldı.

Isparta Çevreyolu, Arıkbey Tekstil yanında açılışı gerçekleştirilen tesisin, bölge için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkanımız Bayındır, bölgedeki çiftçiye ve üreticiye hayırlı olmasını diledi. Temel atma töreninde kurban kesilerek dualar edildi.

Başkanımız Bayındır, “Soğuk hava tesislerimizin uzun vadede çoğalacağı inancındayım. Biz burada, bu güzergâhta gölümüzle, Derebucak’ımızla ve Beyşehir’imizle organik tarıma doğru gideceğiz. Özellikle tarım ve hayvancılıkta her şeyin hıfz edileceği korunacağı bir soğuk hava deposunun bu güzergâhta olması isabet oldu. Zira Gelendost ve Eğirdir gibi Beyşehir’in de bu yolda yürümesi gerekiyor. Bu güzergâh, tarım ve hayvancılığın bol olduğu bir hattır. İnşallah bu tesislerin sayısının çoğaldığını görmekten gurur duyarız. Öncelikle bu tesisin şehrimize ve bu arkadaşlara hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.” ifadelerini kullandı. İlçe Müftüsü Veysel Kükrek tarafından yapılan duanın ardından protokol üyelerince tesisin temelinin atılmasının ardından buradaki program sona erdi.