BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN ABONELİK ÇAĞRISI

325 Görüntülenme 18 Ekim 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, devam eden sıcak asfalt çalışmalarını olumsuz yönde etkileyen doğalgaz abonelikleri konusunda vatandaşların biran önce aboneliklerini alması hususunda çağrıda bulundu.

Beyşehir’de hala doğalgaz aboneliğini almayan 3 bin 500 kişinin olduğuna vurgu yapan Başkanımız Bayındır; Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor, Şehrimizi sıcak asfaltın standartlarına kavuşturuyoruz, İlçemizdeki ana arterler ve caddeler tabiri caizse adeta kaymak gibi oldu. Yapılan yol çalışmalarımız direk asfalt üzerine veya parke taş üzerine 4- 5 santim asfalt atmak değil. Önce zemin hazırlığı yapıyoruz, zeminde parke taş varsa onu kaldırıyoruz veya sıcak asfalt varsa onu freze ile sıyırarak hem geri dönüşüme kazandırmak kaydıyla başka yollara seriyoruz hem de zemini dört dörtlük hazır hale getirerek 13 – 14 cm asfalt serimi yaparak standartlarına uygun yollar yapıyoruz. Doğalgaz aboneliklerinin alınmaması ise yapılan bunca emeği boşa götürüyor. Dolayısıyla şu konuya dikkat çekmek gerekirse, halen alınmayan doğalgaz abonelikleri asfalt çalışmaları kapsamında bizlere büyük engel teşkil ediyor. Baktığımızda yaklaşık 3 bin 500 kişi aboneliğini almamış görünüyor. Lütfen biran evvel doğalgaz aboneliği almayan vatandaşlarımız bu konuyu ele alsınlar. Ben buradan 3 bin 500 vatandaşımıza çağrıda bulunuyorum. Amacımız daha hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı bitirip, şehrimizi layık olduğu yollara kavuşturmak.” dedi.