BEYŞEHİR’DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

363 Görüntülenme 19 Ekim 2023 Paylaş

Anıt meydanında düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Metli, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Düzenlenen törene, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Metli, mahalle muhtarları katıldı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Metli, İsrail’in yaptığı saldırıları kınayarak şunları söyledi; “Yıllardır İsrail’in yaptığı soykırımı lanetliyoruz. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Bugün şehitlerimizden ses veriyoruz, (Zulmün olduğu yerde tarafsızlık şahsiyetsizliktir) diyerek, Siyonizm’e karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, kutlu direnişi selamlamak için dualarımızla tarafımızı belirtmekteyiz.
Bu kıymetli vatanı bize vatan yapan başta Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun silah arkadaşları olmak üzere bu kıymetli vatanın görünür bütünlüğünü, milletin huzur ve sükûnunu sağlayan ve bu ulvi gaye için toprağa düşen şehitlik mertebesine ulaşan bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum.
Bize vatandaşlarımızca yerel yönetimler arasında bir köprü vazifesi gören 67 muhtarımızla vatandaşımıza hizmet yolunda kesintisiz olarak kamu kurumları ve belediyemizle diyaloğumuzu sürdürmekteyiz. Milletimizin iradesinin tecelli etmesi ile demokrasimizin gelişmesi için her konuda kamu, kurum ve kuruluşlarının yanında olduğunu canı gönülden inanıyoruz. Bu duygu ve düşünce ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar günün en tabi duygumla kutluyor, bugüne kadar hizmet vermiş ve ahirete intikal etmiş muhtarlarımızı rahmetle anıyorum.” İfadelerini kullandı

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi