BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NİN PEHLİVANLARINATEBRİK MESAJI

410 Görüntülenme 23 Ekim 2023 Paylaş

Başkanımız Bayındır, Konya’da gerçekleşen Gençler (A) Okullararası Güreş İl Seçmesi güreşleri kapsamında başarılı sonuçlar elde eden güreşçilerimizi tebrik etti.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Konya’da gerçekleşen Gençler (A) Okullararası Güreş İl Seçmesi güreşleri müsabakalarında kıran kırana gerçekleşen mücadelelerin ardından Beyşehir’de Belediyemizi temsilen müsabakaya katılan Beyşehir Belediyesi Güreş Kulübü sporcularımızdan Mustafa Özkan 65 kiloda ve Onur Akşahin 110 kiloda birincilik derecesi elde etmiştir. Bu vesileyle sporcu evlatlarımızı tebrik ediyor ve aynı şekilde sporcularımızın yetiştirilmesinde gerekli özveriyi gösteren ve bu başarının kazanılmasında en az onlar kadar pay sahibi olan değerli hocalarımızı da başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.