BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “HALKIM HANGİ PARTİDEN ADAY OLMAMI İSTERSE, O PARTİDEN OLURUM”

1081 Görüntülenme 23 Ekim 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Konya basını ile yaptığı toplantıda, “halkım hangi partiden aday olmamı isterse, o partiden olurum.” dedi.

Beyşehir Belediyesi’nin Karaburun Plajında kahvaltı programıyla başlayan toplantıda, gazetecilerin sorduğu adaylık konusuyla ilgili halkım ne derse o ifadelerini kullandı. Belediye olarak gerçekleştirdikleri yaptırım ve hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkanımız Bayındır, yeniden seçilmesi halinde yapmak istediği proje ve hizmetleri anlattı.

Kahvaltı sonrası konuşan Başkanımız Bayındır, yeni dönemde de belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Ancak bu kez bağımsız aday olmayacağım. Ben Beyşehir’e hizmet etmeye talibim amacım kafamdaki şehri inşa etmek. Adaylık konusuyla ilgili şunu belirtmek istiyorum; Beyşehir halkıma söz verdim, 15 Kasıma kadar bağımsız kalacağımı ilan ettim ve sözümü tuttum. Sonra yol haritamızı yine halkımla beraber belirleyeceğim. 40 yıldır siyasetin içindeyim. Bu süreçte çok güzel şeyler biriktirdik. Gönüller kazandık. Beyşehir'de sanayinin önünü açan, güneşi olan Ali Akkanat ile birlikte büyük istihdam alanları oluşturduk. Eğitim noktasında üniversite kazandırdık. Kaderde 2024'te görev varsa yeni yatırımlar ile yola devam edeceğiz. Bağımsız olarak değil, halkımızın istediği partinin çatısı altında aday olacağım. Biz hayal kurmadan, ayaklarımız yere sağlam basarak hizmet etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi