BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN TOKİ’YE SICAK ASFALT MÜJDESİ

291 Görüntülenme 12 Kasım 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ilçede yapılan sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra TOKİ ve diğer mahallelere sıcak asfalt müjdesi verdi.

Başkanımız Bayındır konuşmasında, “Toki’yi mutlu edecek sıcak asfaltı yapacağım. Hep birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda; TOKİ Mahallesi dahil, merkez ve dış mahallerimiz olmak üzere bir miktar da olsa sıcak asfalt planlamalarımız olacak. Tabi bu çalışmalar kapsamlı değil tadımlık olacak. Çünkü hala doğalgaz aboneliklerinin alınmadığı yerler var o bölgeler biter bitmez inşallah o yolları da sıcak asfalta kavuşturacağız. Tüyü bitmedik yavrularımızın hakkına giremeyiz. O yüzden biran evvel abonelik almayan vatandaşlarımız doğalgaz aboneliklerini alsınlar.” İfadelerini kullandı.
Avşar Mahallesi TOKİ Muhtarı Yasin Sümbül ise Beyşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti; “Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır başkanımız TOKİ mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendi. Çevre yolumuzu, yol genişletme çalışmalarını park çalışmalarını söz verdiği gibi yerine getirdi. Kendisi bizleri hiç boş çevirmedi, yaptığı hizmetlerden dolayı TOKİ mahalle sakinleri ve şahsım adına teşekkür ederim.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi