BEYŞEHİR’DE YOL ÇİZGİ ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

274 Görüntülenme 13 Kasım 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi yol yapım, onarım, düzenleme kapsamında sıcak asfalt tamamlanan caddelerde yol çizgileme çalışmalarına başladı.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler trafik güvenliğini sağlamak amacıyla sıcak asfalttı tamamlanan yollarda çizgi çalışmalarını sürdürüyor.
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, yaptığı açıklamada, “Değerli Hemşehrilerim; Şehrimizde bir yandan merkez ve dış mahallelerimizde belirlenen program dâhilinde ve hava şartları el verdikçe sıcak asfalt çalışmalarımıza devam etmekte olup diğer yandan ise çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklarımızda çizgi çalışmalarımızı yürütüyoruz.
Çalışmalarımıza gösterdiğiniz güvenden ötürü de siz kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.