BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN GÜREŞÇİLERİMİZE TEBRİK MESAJI

303 Görüntülenme 20 Kasım 2023 Paylaş

Başkanımız Bayındır, Serbest Güreş Olimpiyat Şampiyonu Hasan Güngör Turnuvası kapsamında düzenlenen müsabakalarda başarılı sonuçlar elde eden güreşçilerimizi tebrik etti.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ve Merkezefendi Belediyesinin ortaklaşa organize ettiği Serbest Güreş Olimpiyat Şampiyonu Hasan Güngör Turnuvası güreşleri müsabakalarında kıran kırana gerçekleşen mücadelelerin ardından Beyşehir’de Belediyemizi temsilen müsabakaya katılan Beyşehir Belediyesi Güreş Kulübü sporcularımızdan Halil Adatepe 80 kiloda birinci gelirken, Osman Demirkapı ise 65 kiloda, Muhammed Harun Akbıyık ise 55 kiloda ve Mehmet Batu Ceylan 57 kiloda üçüncülük derecesi elde etmiştir. Bu vesileyle sporcu evlatlarımızı tebrik ediyor ve Rabbim' den sayılarını arttırmasını niyaz ediyorum. Bu başarının kazanılmasında en az onlar kadar pay sahibi olan değerli hocalarımızı da başarılarından dolayı tebrik ediyorum. ” İfadelerini kullandı.