BAŞKANIMIZ BAYINDIR’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

208 Görüntülenme 24 Kasım 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Aileden sonra çocuklarımızın eğitimi ve gençlerimizin hayata hazırlanmasında büyük bir özveri ile emek sarf eden öğretmenlerimiz, toplumumuzun kaderine yön veren bir mesleğin en önemli aktörleridir.
Bizler her daim sizlerin yanında olacağız. Sizlerin sıkıntı ve sorunlarınızın çözüme kavuşturulması ve en iyi koşullarda hizmet verebilmeniz için çaba sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Kutlu bir vazifenin neferleri olan siz kıymetli öğretmenlerimize görevlerinizde başarılar diler; ailelerinizle sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir hayat geçirmenizi temenni ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bugün geldiği noktada büyük emeği geçmiş bütün eğitimcilerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.”