TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNDEN TEHLİKE ARZ EDEN MOLOZLARA MÜDAHALE

253 Görüntülenme 1 Aralık 2023 Paylaş

Eski belediye iş hanında çıkan yangın sonrasında çatıdaki çökme sonucu kiremit ve saçaklar yola savruldu. Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçti.

Pazar yeri girişinde eski belediye iş hanının çatı kısmında bacadan çıkan yangının, şiddetli rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek çatıyı tamamen sarması sonucunda çatıda oluşan hasar görmüş kiremitlerin yoldan geçen vatandaşlar için tehlike arz etmesinden dolayı Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin yangın sonucunda hasar alan çatıyı titiz bir çalışma ile temizleyerek istenmeyen olası bir durumun önüne geçti.

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün yapmış olduğu yazılı açıklamada ise, “yangın sonrası hasar alan çatı yoldan geçen vatandaşlarımıza tehlike arz ediyordu. Başkanımız Adil Bayındır'ın talimatları doğrultusunda titiz bir çalışma ile molozları ortadan kaldırdık. ” ifadelerini kullandılar.