BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A ODA BAŞKANLARINDAN ZİYARET

277 Görüntülenme 1 Aralık 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ı Beyşehir ve Seydişehir oda başkanları nezaket ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyarete, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kapkap, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar ve Seydişehir Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünvar, katıldı.
Ziyarette oda başkanları, yeni dönem çalışmaları için Başkanımız Bayındır’a başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkanımız Bayındır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seydişehir ve Beyşehir’i güzel günler ve güzel projeler bekliyor. Hep birlikte el ele vererek bütün çalışmalarınıza destek olacağız.” ifadelerini kullandı.