BEYŞEHİR BELEDİYESİNDE ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

271 Görüntülenme 5 Aralık 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın Başkanlığında yapıldı.

Belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Başkanımız Bayındır, meclis üyelerine belediye olarak bu güne kadar yapılan ve kazandırılan işletmeler hakkında bilgi verdi. Toplantıda 11 maddelik gündem maddesi görüşülerek, komisyonlara havale edildi.
Açılış konuşması yapan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, görev sürecini değerlendirerek şunları söyledi;
“Görev süremizde hep birlikte samimiyetle çalıştık, ayrımız gayrımız olmadı.  O yüzden tekrar başta söylediğim “fazladan ne yapıldıysa hepimizin, eksik varsa benimdir” dedim. Amacımız şehrimizi beklenen, istenen hedeflere götürmektir. Şehrimizin altyapıları yapıldı. Olmaz gibi görünen doğalgaz konusu çözüldü. Beyşehir Belediyesi bugüne kadar şantiyeleriyle, makina ekipmanlarıyla, kendi kurduğumuz asfalt ve petrol işletmeleriyle kendine yeten bir belediye haline geldi.”