Başkanımız Bayındır'dan Beyşehirli Güreşçilerimize Tebrik Mesajı

308 Görüntülenme 9 Aralık 2023 Paylaş

Başkanımız Bayındır, Adana'da düzenlenen Okullar Arası Gençler-A Serbest Stil Grup müsabakalarında derece elde eden Beyşehirli güreşçilerimiz için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, ’’Adana’da düzenlenen 6-7-8 Aralık tarihleri arasında  Okullar Arası Gençler-A Serbest Stil Grup Müsabakalarında; Beyşehir Belediyesi Güreş Kulübü sporcularımızdan Huğlu Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Temsil Eden; 110Kg'da Onur Akşahin üçüncü Olmuş ve  Bronz madalya kazanmıştır.  Beyşehir Fethullah Bayır Fen Lisesini temsil eden; 65 Kg'da Mustafa Özkan beşinci olmuştur. Sporcularımız elde ettikleri derecelerle Türkiye şampiyonasına da katılma hakkını kazanmıştır. Sporcularımızı  tebrik eder spor hayatında başarılar dilerim.’’ İfadelerini kullandı.