TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ BEYŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ

286 Görüntülenme 18 Aralık 2023 Paylaş

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Konya’da Hz. Mevlâna'nın vuslatının 750. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Beyşehir Eşrefoğlu Camii’ni de ziyaret etti.

Hazreti Mevlana’nın 750.Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Töreni’ne katılmak üzere Konya’ya gelen TBMM Başkanı Kurtulmuş, Beyşehir ilçesine gelerek buradaki Eşrefoğlu Camisini ziyaret ederek, “Selçuklu mimarisinin en nadide örneklerinden biri olan Eşrefoğlu Camii; mihrabı, minberi, ahşap direkleri ve motifleriyle güzel Anadolu’muzun kültürel mirasını zenginleştiriyor“ ifadelerine yer verdi.

Kurtulmuş, cami ziyaretinde hatıra fotoğrafları çekilerek vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Buradaki ziyaretinin ardından ise Kurtulmuş, Konya'ya döndü.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’a ziyaretinde eşlik eden AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’yı Beyşehir’de, Beyşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Muhsin Başkaya, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Muğdatoğlu, Beyşehir İlçe Müftüsü Veysel Kükrek, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık ve beraberindekiler karşıladı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi