YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

297 Görüntülenme 5 Ocak 2024 Paylaş

Beyşehir Belediyesi, yeni yılın ilk meclis toplantısını Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın Başkanlığında gerçekleştirdi.

Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkanımız Adil Bayındır, yeni yıl tüm hemşehrilerimize sağlık, bereket, mutluluk getirsin. Yüce yaradan Beyşehir’imize de güzel hizmetler yapmayı nasip etsin dileklerinde bulundu.

Başkanımız Bayındır konuşmasında, “Sağ olana günler, aylar, yıllar ve ömür gelip geçiyor. Aslolan arkamıza bırakacağımız izler. Yeni yılda hepimizin malumu bildiğiniz kanlı savaşlar var. Biz ona kayıtsız kalamayız, kalmıyoruz. Dünya gündeminde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin haricinde herkes bu zulmü seyrediyor. Şu an o körpe yavrularımızı gördükçe içimizi kan ağlatan bir Filistin gündemiyle yatıp kalkıyoruz. Yeni yılın ikinci günün de bunu düşünmeden katledenleri Allah kahretsin diyorum ve bu duygularla dünyaya haykıran Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve milletinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. 

Bize Allah aşkı ile insanlığa yararlı olma duyguları aşılayan milletin mensuplarıyız. Hepimizin içini parçalayan, Dünya devletlerinin bile razı olmadığı siyasi emelleri uğruna oradaki bir avuç insanı yerle bir eden ve başlarına bombalar yağdıran zihniyeti sizlerin huzurunda nefretle kınıyorum.”

“BU BEŞ YILDA ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPTIK”

2024 yılının ilk meclis toplantısında konuşan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir’de beş yıllık hizmet sürecini değerlendirdi.

“Kıymetli hemşehrilerim, kıymetli meclis üyelerim; Öncelikle göreve geldiğimiz günden bu yana hep birlikte omuz omuza çalışarak  şehrimizin menfaati için gece gündüz uyumadık. Bizler hep birlikte bu dönemde Beyşehir’in geleceğine yatırımlar yaptık. İşletmeler kurduk, makine ekipmanlar aldık, istihdam alanları çoğalsın diye imar planlamaları yaptık, şehrimizin turizmi için Karaburun Plajını yeniledik, karavan kamp alanlarını kazandırdık, Asfalt plenti aldık, konkasör şantiyesi kurduk, asfalt standartlarına göre yollar yaptık, en önemlisi de belediyemize uzun yıllar katma değer sağlayacak mermer ocağı kazandırdık. Bunları neden söylüyorum: Çünkü, bu kazanımlar bu şehrin geleceğine yatırımdır. Artık mutfak hazır.

Beyşehir’in lehine doğrusunu tespit ettiğimiz günlerde şehrimizin yarınlarına doğru adım atabilmenin gayretindeydik. Şükürler olsun ki birbirimize kırgın ve dargın ya da bölünmüş değiliz hepimizin ve hepinizin tek bir gayesi vardı bu şehrin emrine amade olmaktı. O yüzden ben o günden bugüne emeğinize teşekkür ediyorum. Samimiyetinize minnettarım bu duygular içinde yeni yılın 2024’ün Ocak ayının ilk toplantısının şehrimize hayırlar getirsin.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi