BAŞKANIMIZ BAYINDIR KAMU MALINA ZARAR VERENLERE TEPKİ GÖSTERDİ

367 Görüntülenme 17 Ocak 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beytepe Mahallesi’nde bulunan tuvalete zarar verenleri kınayarak tepki gösterdi.

Beyşehir Esentepe Mahallesinde bulunan belediyenin hizmete sunduğu tuvaleti kullanılmaz hale getiren kişileri kınayan Başkanımız Bayındır, “Esentepe Mahallemizde halkın yoğun olarak kullandığı Cumartesi Pazarının kurulduğu alana vatandaşlarımız kullansın diye tuvaleti faal hale getirdik. Lakin ekiplerimizin tespit ettiği ve fotoğrafladığı bu manzara bizleri gerçekten üzüyor. Neden bu şekilde yıkılıp kullanılmaz hale getiriliyor bu tuvalet! Gerçekten merak ediyorum. Özellikle tüyü bitmemişlerin hakkı var o tuvalet veya kamunun yaptığı her hizmet bizim! Yapmayın yıkmayın, Allahtan korkun, hangi vicdan bunu bu hale getirebilir. ” diyerek tepki gösterdi.