BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN ALTAY’A TEBRİK MESAJI

925 Görüntülenme 18 Ocak 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 2024 yerel seçimleri için yeniden seçilen, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Şehrimize hizmet noktasında her daim desteğini gördüğümüz ve diyalog içerisinde bir dönem geçirdiğimiz; gerek Konyamız gerekse 6 Şubat 2023 Depremi sonrası Hatay’da yaptığı başarılı çalışmalarla ‘Konya Modeli Belediyecilik’ noktasında adını tarihe not düşüren yine Dünya Belediyeler Birliği Başkanı olarak Belediyecilik noktasında Ülkemizi Uluslararası alanda temsil ederek bizleri gururlandıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, 2024 yerel seçimleri için yeniden adaylığının kendisine, Konya'mıza, AK Partimize ve Cumhur İttifakımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, bu kutlu yolda muvaffakiyetler diliyorum. Yüce Mevlâ utandırmasın, yar ve yardımcısı olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.