BEYŞEHİR BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

381 Görüntülenme 6 Şubat 2024 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanımız Adil Bayındır Başkanlığında yapıldı.


Beyşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda 10 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında öncesi alınan kararların hayırlı olmasını temenni eden Başkanımız Bayındır, meclis üyelerine teşekkürde bulundu.
 
Meclis üyeleri ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak sözlerine başlayan Başkanımız Bayındır, “Göreve geldiğimiz günden bu yana çok uyumlu bir meclis çalışması gerçekleştirdik. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu yıla kadar ilçemizin geleceği noktasında önemli kararlar aldık. Tekrar sizlere ve aldığımız kararları uygulayan Belediye çalışanlarımızı da unutmamak gerekir, sizlerin nezdinde onlara da teşekkür ediyorum. Bu birliktelikte seçime girerken bazı önemli hizmetlere imza attık. Şehrimize kendi kendine yeten bir belediye kazandırdık.”
 
BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “BU GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİM”
 
31 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesinde Cumhur İttifakı AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Başkanımız Bayındır, “Şehrimin menfaati için bana verilen bu göreve layıkıyla yerine getireceğim.” ifadelerini kullandı.
 
Başkanımız Bayındır, “Halkımıza söz verdiğimiz gibi bir dönemi bitiriyoruz. Önümüzdeki seçimlerde Cumhur İttifakı AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı olarak yolumuza devam edeceğim.
 
Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız, AK Parti Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz ile AK Parti İl Başkanımız ve yönetimi ile İlçe Başkanlığımız ve yönetimi ile belediye meclisimiz ile Cumhuriyet ittifakı adına uyum içinde hep birlikte hareket ederek şehrimizin menfaati için çalışacağız.
 
Kendimi borçlu hissediyorum iki yere birincisi Beyşehir halkına, ikincisi bana bu görevi layık gören AK Parti teşkilatına, Bana inanan, güvenenleri mahcup etmemek adına sorumluluğumun bilincinde olacağım. Bizler gönül esası içinde devam edeceğiz. Bize laik görülen bu görevde emeği geçen Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlar Kurulumuz, Milletvekillerimiz ile AK Parti İl Başkanımız ve yönetimi ile İlçe Başkanlığımız ve yönetimi ile belediye meclisimiz ile Cumhuriyet ittifakının diğer paydaşı Sayın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye ve kademelerine desteklerinden dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Çünkü biz bir medeni yarış içinde olacağız. Elbette rakiplerimiz var. Onlara saygı duyacağız ve onlarla karşılıklı şehrin konularını tartışacağız. Ancak iki günlük yalan dünyada varılacak hedef Beyşehir’in beklediği hedeflerdir. Onun yolundan hiç sapmayacağız diyerek sizlere ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi