ADİL BAYINDIR: “ BEYŞEHİR’İ BİRLİKTE YÖNETİYORUZ”

497 Görüntülenme 10 Şubat 2024 Paylaş

Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, “Beyşehir’imizi dün olduğu gibi bugün de hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz.” dedi.

 
Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal ile birlikte Beyşehir Cumartesi Pazarı ve Yeşilyurt Yeni Oto Sanayi sitesini ziyaret etti. 
 
Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluşan Bayındır, “Her şey Beyşehir için diyerek çıktık, Cumhur İttifakı ortaklarımızla birlikte sahada biriz, birlikteyiz. Bugüne kadar yaptıklarımıza şahitsiniz, bu dönemde de yaptığımız hizmetlerin üstüne koyarak çalışmaya devam edeceğiz inşallah.” dedi. 
Birlik ve hizmet mesajı veren Bayındır, saha ziyaretleri kapsamında “Beyşehir’imizi dün olduğu gibi bugün de yalnız bırakmayacağız. Masalardan değil sahalardan bir yönetim sunmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.
Pazar Esnafına hayırlı işler temenni eden Bayındır, pazarcılarla birlikte bazı vatandaşların istedikleri ürünleri ise kendi tartıp poşetleyerek teslim etti. 
 
Ziyaret çalışmaları kapsamında Yeşilyurt Sanayi Sitesini de ziyaret eden Başkan Bayındır, “ Esnaflarımız, sanayilerimiz Beyşehir’e değer katan çok önemli değerlerimizden bir tanesi, biz hem esnaflarımıza hem de şehrimizin her bir noktasına ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi bugün de Beyşehir’imizin, hemşehrilerimizin yanındayız.” ifadelerine yer verdi. 
Başkan Bayındır, esnafların talep ve sıkıntılarını dinleyerek; “Esnaflarımızla birlikte olmak bizim için büyük bir keyif,  gönlümüzü ısıtan hemşehrilerimizle birlikte olmak mutluluk kaynağımız.” dedi.
 
Sanayi ve sanayi emekçilerinin önemine vurgu yapan Bayındır, Beyşehir için beceri isteyen zanaatların devam ettirilmesinin ilçe için önemli olduğuna dikkat çekti. Beyşehir’in gelişmesinde ekonomiye katkısından ötürü zanaatkârların, fabrika ve işletmelerin büyük rol oynadığını belirtti.
 
Sanayi ziyaretinin ardından Beyşehir Gölü etrafındaki Vuslat Parkı’nda sıcak havanın tadını çıkaran vatandaşlara da eşlik eden Bayındır, “Gölümüz Beyşehir’imiz için çok kıymetli, bu sıcak hava vesilesiyle ziyaret eden ve yürüyüş yapan vatandaşlarımızla buluşmak onlarla buluşmak bizim için çok değerli, zaten bugüne kadar hep sahadaydık, seçim sürecinde de hep sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Vuslat Parkı’nda bulunan çocuk parkını da ziyaret eden Bayındır, çocuklarla birlikte top oynayarak vakit geçirdi. Bayındır, ”Çocuklar bizim geleceğimiz, umudumuzdur. Biz her zaman bugüne değil geleceğe yatırımlarla bilinen bir başkan olduk, geleceğe yatırımın en önemli ayağı ise çocuklardan geçer, ben de çocuklarla olmaktan onlarla vakit geçirmekten keyif alıyorum.” ifadelerine yer verdi. 

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi