ADİL BAYINDIR, ‘‘ BEYŞEHİR ŞAHLANIŞ DÖNEMİNİ YAŞAYACAK’’

552 Görüntülenme 14 Şubat 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır ve beraberindeki heyet seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İsmail Soydan ile birlikte vatandaşlarla buluşan Adil Bayındır, ‘‘ Beyşehir bu dönem şahlanış dönemini yaşayacak’’ dedi.
Başkan Bayındır ilk olarak merkezde bulunan sebze pazarını ziyaret etti. Vatandaşın dilek ve isteklerini dinleyen Bayındır, “Şimdi tüm Beyşehir’liler olarak her zamanki gibi kenetlenmemiz gereken bir zamandayız. 31 Mart günü sahadaki teveccühünüzün sandıklarda da yansıyacağına inanıyoruz. Güveninizi geçtiğimiz dönem boşa çıkarmadığım gibi bu dönemde de boşa çıkarmayacağımdan emin olun.” dedi.
 
Vatandaşlardan gelen istek ve önerileri bir bir not eden Bayındır, “Notlarımıza tüm isteklerinizi alıyoruz ve bunları en hızlı şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Şimdi daha güçlü bir Beyşehir’i birlikte inşaa edeceğiz. Sizin görüş ve önerileriniz bizim için çok kıymetli. Cumhur İttifakı olarak sahadayız ve olmaya da devam edeceğiz. ”  ifadelerine yer verdi. 
 
Pazar ziyaretinin ardından mahalle ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Bayındır, “Merkeze uzak ve yakın tüm mahallelerimize uğrama gayreti içerisindeyiz. Bugün Doğanbey mahallemizdeyiz, biz her zaman Doğanbey mahallemizin desteğini gördük. Her mahallemizde olduğu gibi Doğanbey’imiz de bizim göz bebeği mahallelerimizden birisi. 31 Mart yerel seçimlerinde de Doğanbey yüksek teveccüh göstererek sandıklarda gereken cevabı yine yeniden vereceğinden asla şüphem yoktur.” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal, “Beyşehir, AK Parti belediyeciliği ile bambaşka bir dönem yaşayacak. Bu dönemi navigasyon gibi bir başkan olan Adil Başkan ile birlikte yürütüyor olmak bizi mutlu ediyor. Hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz işbirliği içerisinde Beyşehir’imiz çok daha kıymetli yatırımlarla şahlanış dönemini yaşayacak inşallah.” ifadelerine yer verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İsmail Soydan, “Cumhur İttifakı olarak daima adayımız Adil Bayındır başkanımızın yanındayız. Hem Doğanbey’imiz de hem Beyşehir’imiz de hemşehrilerimizin de bizim de Adil Başkana desteklerimiz net ve ortadadır. Beyşehir Adil Bayındır’ı seviyor ve istiyor. Böyle yüksek teveccühe sahip bir isimle sahada olmak bizim için mutluluk verici.” dedi.
Doğanbey’de bulunan işletme ve kahvehaneleri de ziyaret eden Adil Bayındır 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşın desteklerini istedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi