BELEDİYE BAŞKANIMIZ BAYINDIR BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

145 Görüntülenme 10 Nisan 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ve AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal ile birlikte Belediye hizmet binasında belediye personellerinin bayramını kutladı.

Belediye binası önünde gerçekleşen bayramlaşma töreninde personellerin bayramını tek tek tebrik eden Başkanımız Bayındır, belediyeciliğin ekip işi olduğu vurgulayarak; “Belediye olarak yeni ve hizmetlerle dolu bir beş yıl bizleri bekliyor. Bundan sonra da el birliğiyle şehrimize hizmet sunacağız. Beyşehir’imize en güzel hizmetleri kazandırmak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğinizden hiç şüphem yok. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, bayramınızı kutlarım” dedi.