25 yıldır atıl vaziyette bekleyen yapıyı Beyşehir Belediyesi çok amaçlı salona dönüştürdü 25 yıldır atıl vaziyette bekleyen yapıyı Beyşehir Belediyesi çok amaçlı salona dönüştürdü
Beyşehir ilçesinde, yaklaşık 25 yıl önce düğün salonu yapılması planlanarak temeli atılan ancak bitirilemeyerek yarım kalan yapıya Beyşehir Belediyesi el atarak çok amaçlı bir salon haline dönüştürdü.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Üçpınar Mahallesi’ne içerisinde düğün,nişan merasimlerinin de yapılabileceği çok amaçlı bir toplantı salonu kazandırdıklarını söyledi.

Yerleşim merkezi köy statüsünde iken muhtarlık tarafından düğün salonu yapılmak üzere temelleri atılan binanın tamamlanamadığı için yıllardır atıl vaziyette beklediğinin belirtilmesi üzerine kurum olarak harekete geçtiklerini belirten Özaltun, “Üçpınar Mahallesi Muhtarlığı ile mahalle sakinlerinden gelen talepler üzerine 25 yıldır atıl vaziyette bekleyen binaye el atarak, yapıyı düğün ve nişan merasimlerinin yanısıra toplantı amaçlı olarak da kullanılabilecek çok amaçlı bir salon haline dönüştürdük. Mahallemize hayırlı olsun”dedi.

Üçpınar Mahallesi Muhtarı Zekeriya İnan da, Üçpınar Köy Konağı’nın hemen yanında yerleşim merkezi köy statüsünde iken temelleri atılan ancak yapım çalışmaları yarım kalan salonun dış duvarları ile çatısını mahalle muhtarlığı döneminde inşa ettiklerini kalan kısmının yapımına ise talepleri üzerine Beyşehir Belediyesi’nin el attığını belirterek, “Beyşehir Belediyemiz düğün salonu olarak yapılması planlanan bu yapıyı çok amaçlı bir salon olarak dizayn ederek mahalle sakinlerimizin hizmetine sunup  yöremize kazandırdı. Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey’e bu anlamda mahallem adına teşekkür ediyorum.”dedi.

9 Ocak 2019, Çarşamba - 474

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü