64 Yaşında Vefat Eden Kıbrıs Gazisi’ne Son Görev 64 Yaşında Vefat Eden Kıbrıs Gazisi’ne Son Görev
64 yaşında vefat eden Kıbrıs Gazisi Mustafa Kasalak,son yolculuğuna uğurlandı.

Beyşehir’e bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde yaşayan ve rahatsızlığı dolayısıyla bir süredir tedavi gören Kıbrıs Gazisi Mustafa Kasalak, 64 yaşında hayata gözlerini kapadı.

Gazi Mustafa Kasalak için memleketi olan Yenidoğan Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, daire amirleri, yakınları, mahalle sakinleri katıldı.

Kasalak’ın Türk bayrağına sarılı naaşı Musalla Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, cenaze töreninin ardından ailesine taziye dileğinde bulundu.

16 Haziran 2017, Cuma - 155