Afrin kahramanı Uzman Çavuş’tan Özaltun’a anlamlı ziyaret Afrin kahramanı Uzman Çavuş’tan Özaltun’a anlamlı ziyaret
Türk Ordusu’nun Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Operasyonu’nda görev alan Beyşehirli Tnk. Uzman Çavuş Fatih Canıtez, verdiği sözü yerine getirerek geldiği memleketinde Belediye Başkanı Murat Özaltun’u ilk izin gününde makamında ziy

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u Afrin harekatının ilk gününde telefonla arayarak helallik isteyen Uzman Çavuş Canıtez, zaferle sonuçlanan Afrin operasyonunda destan yazan Mehmetçikler arasında yer alıyordu.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Afrin harekatının ilk günü bizleri arayıp helallik isteyen aynı zamanda Beyşehir Belediyesinde görev yapan personelimizin oğlu olan kardeşimiz sağ salim izine geldiğinde ilk işi bizleri ziyaret etmek oldu. Kendisine bu anlamlı ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Rabbim tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun inşallah.”diye konuştu.

11 Mayıs 2018, Cuma - 712