Anaokulu öğrencilerine Beyşehir Belediyesi destekli kütüphane gezisi Anaokulu öğrencilerine Beyşehir Belediyesi destekli kütüphane gezisi
Beyşehir’de öğrenim gören ana okulu öğrencileri için kütüphane gezisi düzenlendi. Beyşehir Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri, 54.Kütüphane Haftası kapsamında İlçe Halk Kütüphanesi’ne düzenlenen gezi programına katıldı.

Beyşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle öğretmenleri nezaretinde Kütüphaneye gelen minik öğrenciler, burada izledikleri çilgi film gösterisinin ardından düzenlenen kitap okuma etkinliğine katıldı.

Okul öncesi öğretmeni Esra Nur Yıldırım, düzenledikleri gezi programına verdiği destek ve katkıdan dolayı Beyşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken, Cumhuriyet Anaokulu öğrencilerinin çok keyifli ve mutlu bir gün geçirdiğini söyledi.

Cumhuriyet Anaokulu olarak okul öğrenci ve velilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için birçok çalışmaya imza attıklarını da dile getiren Yıldırım, “Çocuklarımızın kitap okumaya olan ilgilerini artırmak için bu tür etkinliklerin önemi çok büyük. O yüzden, çok yararlı bir gezi programı oldu. Öğrencilerimiz, kitap okumanın önemini kitap okuyarak anlıyorlar.”dedi.

Okul öncesi öğretmeni Kübra Koçak da, erken yaşlarda çocuklara kitap okuma bilincinin kazandırılmasının çok önemli olduğunun altını çizerek, okulda da okuma odaları vasıtasıyla öğrencilerine bu alışkanlığı kazandırmak için velilerin de destek verdiği kitap okuma faaliyetleri düzenlediklerini kaydetti.

2 Nisan 2018, Pazartesi - 546