Başkan Bayındır, Çiftçilerin Gününü Kutladı Başkan Bayındır, Çiftçilerin Gününü Kutladı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır tüm çiftçilerin gününü kutladı. Başkan Bayındır, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bayındır, kutlama mesajında, Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu’nun 1984 yılında almış olduğu bir kararla 14 Mayıs’ın Dünya Çiftçiler günü olarak kutlanmaya başlandığını hatırlatarak şu cümlelere yer verdi: “Çiftçilerimiz hayatımızın vazgeçilmezi ve hatta yaşam kaynağı haline gelmiştir. Üretim olmazsa hayatımızı sürdürmemiz bile neredeyse mümkün olmayacaktır. 14 Mayıs, baharın yaza dönüşünün, toprağın ekinlerle bezenip bütün cömertliğini ve bereketini, dünyanın en meşakkatli işini icra eden çiftçilerimize sunmaya hazır oluşunun müjdecisi olduğu bir gündür. Çiftçilerimiz her türlü zorluğa rağmen alınteri ile en güzel sebzeyi, meyveyi, tahılı üretmek için fedakarca çaba ve gayret içerisindedirler. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin bel kemiği olan, ülke insanını doyuran emektar çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, ürettiği ürününün gerçek değerini bulacağı bir gelecek diliyorum.”

14 Mayıs 2019, Salı - 38
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü