Başkan Bayındır, Minik Öğrencileri Makamında Misafir Etti Başkan Bayındır, Minik Öğrencileri Makamında Misafir Etti
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, makam odasının kapılarını anaokulu öğrencilerine açtı.

Beyşehir Alaaddin Keykubat Anaokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, Okul Müdürü Esra Eryılmaz ve öğretmenleri ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bayındır, makamında konuk ettiği öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Bayındır, “Geleceğimizin teminatı olan minik öğrencilerimizi her zaman ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Yavrularımızın en iyi şartlarda yetişmeleri için ne gerekiyorsa yapmanın gayreti içerisindeyiz.Eğitime yapılan yatırım aynı zamanda geleceğe yapılan yatırımdır.”şeklinde sözlere yer verdi.

Alaaddin Keykubat Anaokulu Müdürü Esra Eryılmaz da, 4’üncü kez belediye başkanı seçilen Bayındır’a görevinde başarı diledi, okul olarak bazı taleplerini iletti.

9 Mayıs 2019, Perşembe - 85

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü