Başkan Bayındır, şampiyon off-road pilotlarını kutladı Başkan Bayındır, şampiyon off-road pilotlarını kutladı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Düzce’de gerçekleştirilen 15.Geleneksel Off-Road Şenlikleri kapsamında düzenlenen yarışlarda S3 ve S2 klasmanlarında birincilik elde eden Beyşehirli off-road pilotlarını tebrik etti

Bayındır, Düzce’nin Çilimli İlçesi’nde, Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOF) tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin 25 ilinden 85 arazi aracı ile 170 sürücünün katıldığı yarışlarda Beyşehir’i temsilen organizasyona katılarak birincilik kürsüsüne çıkan Beyşehirli pilotların yeni bir başarıya daha imza attığını belirtti.
Bayındır, S3 klasmanında birincilik mücadelesi veren pilot Abdullah Şam ile oğlu yardımcı pilot Muhammet Ali Şam ile S2 klasmanında aynı mücadeleyi veren Serhat Dursun Akdemir ve yardımcı pilotu Kadir Davutoğlu ikilisini gösterdiği başarılı performansından ötürü kutlayarak, “Pilotlarımızdan Akdemir ve Davutoğlu aynı zamanda, genel klasmanda da ikincilik derecesi elde ederek şampiyonaya Beyşehir’in damgasını vurmuşlardır. Katıldıkları her yarışta dereceler elde eden ve ilçemizin son yıllarda gururu haline gelen tüm off-road pilotlarımızı kutluyor, bundan sonra katılacakları organizasyonlarda da başarılar diliyorum.”dedi.

17 Nisan 2019, Çarşamba - 255

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü