Başkan Bayındır’a fidan bağışlı kutlama Başkan Bayındır’a fidan bağışlı kutlama
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, makamında gerçekleştirilen “hayırlı olsun” ziyaretlerini kabul ediyor.

TEMA Vakfı Beyşehir Temsilcisi Metin Yılmaz, Akçabelen Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Metin Ünüvar, Beyşehir Birliği Göl, Çevre ve Doğa Koruma Derneği Başkanı Bekir Sami Tan, ziyaret ettikleri Başkan Bayındır’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Başkan Bayındır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyarete eşlik eden ve bağış sertifikası takdimi yapan Ali Rıza Celeboğlu İlkokulu 2’inci sınıf öğrencisi minik tema sorumlusu Hatice Azra Yılmaz’ın “Başkanım göreviniz hayırlı olsun. Beyşehir Gölü’nde bir kuzu kaybolsa sorumlusu sizsiniz.”sözlerine karşılık, “Evet sorumlu benim, bu sorumlulukla hep beraber hareket edeceğim.”cevabını verdi.

Ziyarette, Akçabelen Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından çiçek gönderme yerine Başkan Bayındır adına, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak üzere Edirne’deki bir hatıra ormanına 4 adet orman fidanı bağışı gerçekleştirildiği belirtildi.

15 Nisan 2019, Pazartesi - 313

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü