Başkan Bayındır'a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor Başkan Bayındır'a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Beyşehir Kaymakamı ve Beyşehir (OSB) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Özdemir’e, Beyşehir OSB Yönetim Kurulu üyeleri ile Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrika ve firma sahibi olan işadamları da eşlik etti. Ziyarette, Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili istişare ve değerlendirmelerde de bulunuldu. Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayındır’ı yeniden belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutlayarak yönetim kurulu adına bir çiçek takdim etti.

19 Nisan 2019, Cuma - 259
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü