Başkan Bayındır'dan ezan okuma yarışması'nda Türkiye şampiyonu olan Tutal'a kutlama Başkan Bayındır'dan ezan okuma yarışması'nda Türkiye şampiyonu olan Tutal'a kutlama
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 2019 İmam Hatip Ortaokulları Genç Bilaller En Güzel Ezan Okuma Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Beyşehir Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Süleyman Utku Tutal’ı elde ettiği başarısından ötürü tebrik etti.

Bayındır, yayımladığı kutlama mesajında, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’deki imam hatip ortaokulları arasında düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması’nın Ankara’daki Türkiye finalinde büyük bir başarı örneği gösteren Tutal’ın, en güzel ezan okumada başarılı performansıyla birinci gelerek hem ilçenin hem de öğrenim gördüğü okulunun gururu haline geldiğini belirterek, “Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü’nün evsahipliğinde MEB Şura Salonu’nda yapılan Ezan okuma yarışmasında 100 puan üzerinden 98,80 puan alarak 2019 yılı Türkiye şampiyonu olan Beyşehirli öğrencimiz Süleyman Utku Tutal’ı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Emeği geçen ailesi ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

23 Nisan 2019, Salı - 280
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü