Başkan Bayındır'dan Şehit Askerimiz İçin Taziye Mesajı Başkan Bayındır'dan Şehit Askerimiz İçin Taziye Mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Şırnak’ın Gabar Dağı bölgesinde düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit düşen askerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Bayındır, mesajında Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan son açıklamada, Gabar Dağı bölgesinde terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen ve 1 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği hava destekli operasyonda çıkan çatışmada P.Sözleşmeli Er Görkem Akkuş isimli askerimizin şehit düştüğü bilgisi duyurulmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda yaşamını yitirerek şehit düşen kahraman askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile aziz Türk milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.”ifadelerini kullandı.

7 Mayıs 2019, Salı - 84
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü