Başkan Bayındır'dan Şehit Askerimiz İçin Taziye Mesajı Başkan Bayındır'dan Şehit Askerimiz İçin Taziye Mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye-İran sınırındaki Iğdır’a bağlı Dilucu bölgesinde düzenlenen terör saldırısında şehit düşen askerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Bayındır, mesajında, hain saldırıda bir askerimizin şehit olduğu, bir askerimizin yaralandığının kamuoyu ile paylaşıldığını belirterek, “Şehit askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, aziz Türk milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Iğdır Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan hain saldırıda yaralanan askerimize ise acil şifalar diliyorum.”ifadelerini kullandı.

10 Mayıs 2019, Cuma - 70
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü